Jump to content

Kuvendi i Arbërit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Me emrin Kuvendi i Arbërit njihen këto ngjarje historike:

  1. Besëlidhja e Lezhës mbajtur më 1444Lezhë nga Skënderbeu dhe pricërit e tjerë të Arbërisë.
  2. Kuvendi Kishtar i Arbërit mbajtur më 1703Lezhë me kërkesë të Klementit XI.

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Kuvendi i Arbërit.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.