Labëria (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Labëria (gazetë).gif

Labëria (periodike e pavarur). Gazetë e Shoqatës Kulturore Atdhetare "Labëria". Kryeredaktor: Albert Zholi -nga viti 2008 dhe në vazhdim..Më parë Lirim Deda

Redaktorë: Agim Hila, Arben Saliu, Ahmet Banushi, Hamza Malaj, Halo Abazi, Lavdije Gjika, Petrit Koçiaj, Rasip Hoxha, Skënder Hasko, Sulejman Mato.

Në rrethe: Bylysh Koka (Durrës), Dasho Matodashaj (Vlorë), Luan Qendro (Sarandë), Izet Çulli (Tepelenë), Albert Stroka (Memaliaj), Lirim Muhaj (Fier).

Në diasporë: Hekuran Biba (Nju Jork), Anton Kote (Florida), Nexhip Alpan (Turqi).


Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.