Learn To Be Lonely

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Learn To Be Lonely është pjesa muzikore e filmit The Phantom Of the Opera, tekstin e ka shkruar Charles Hart dhe komponimin e saj e ka pregatitur Andrew Lloyd Webber. Pjesa muzikore Learn To Be Lonely është zgjedhur në kategorinë muzika më e mirë e filmit si kandidate për çmimin Golden Globe për vitin 2004 të mbajtur më 16 janar 2005.