Liljana Çefa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Liljana Cefa lindi më 1940, piktore shqiptare.

Pikturat e Liljanës janë ekspozuar në vende të ndryshme si : Itali, Egjipt, Francë, Greqi, Turqi, Kinë dhe Kosovë.