Limani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Porti i Durrësit

Limani është port detare natyrore, gji i krijuar nga natyra në të cilën është i mundshëm ngarkimi dhe zbarkimi i barkave, anijeve e mjeteve të tjera lundruese.