Lista e hendbollistëve shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është lista e hendbollistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

  1. Agron Shabani
  2. Arben Muqolli
  3. Besim Qerimi
  1. Bujar Qerimi
  2. Petrit Fejzullahu
  3. Sefedin Reçica
  1. Shehadin Zenuni
  2. Taip Ramadani
  3. Verim Zherka