Lori Grimes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lori Grimes (The Walking Dead) eshte gruaja e Rick e cila pas apokalipsit largohet me djalin e tyre Carl dhe me krahun e djathte te Rick. Para se Rick te rikthehet ajo ka nje marredhenie me Shane e cila nderpritet me ardhjen e Rick. Nuk eshte nje mama e vemendshme. Shpesh here Carl largohet pa dijenine e saj. Kur shkojne tek ferma e Hershel Greene zbulon se eshte shtatzane. Pas pushimit te fermes nga ana e te vdekurve gjen strehim ne nje Burg brenda te cilit lind dhe vajzen Judith. Gjate lindjes vdes dhe djali i saj Carl e qellon ne menyre qe ajo mos te rikthehet ne zombie. Me vone i shfaqet Rick ne formen e hallucinacionit.