Jump to content

Carl Grimes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Carl Grimes i inteprentuar nga Chandler Riggs eshte djali i Rick Grimes dhe Lori Grimes. Gjate tete sezoneve e shohim ate te rritet duke u bere i afte dhe i dobishem per komunitetin. Eshte ai i cili qellon ne koke Shane Walsh pasi ky i fundit shnderrohet ne Zombie, si dhe nenen e tij Lori Grimes pas kjo e fundit lind nje vajze ne Burgun ku qendronin per te jetuar. Ajo vdes gjate lindjes ne duart e Maggie Greene dhe Carl e qellon ne koke ne menyre qe ajo mos te kthehet ne Zombie. gjate sezoneve ne vazhdim rritet dhe behet gjithmone e me i dobishem. Eshte ai i cili kerkon vazhdimisht paqen midis tyre dhe grupit te Shpetimtareve. Pasi kafshohet nga nje Zombie shkruan nga nje leter per te gjithe pjestaret. Pasi ndahet nga te dashurit e tij qellon veten me pistolete per te mos u kthyer ne Zombie.