Shane Walsh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shane Walsh eshte sherif ne kontene King dhe krahu i djathte i Rick Grimes. Eshte i i cili jep ndihmen e pare Rick pas plagosjes, si dhe lajmin te gruaja e Rick. Gjate apokalipsit duke menduar se Rick tashme ka vdekur krijon nje lidhje dashurie me Lori Grimes si dhe meson Carl Grimes djalin e Rick se si te luftoje. Ne sezonin e dyte e perndjek hija e lidershipit te Rick dhe shpesh here e kundershton ate deri sa vendos ta vrase duke i ngrejtur nje kurth. Rick tregohet me i shkathet dhe e godet ne gjoks me pistolete. Pasi ringrihet si i vdekur qe ecen Carl Grimes i jep goditjen e fundit ne koke. Shfaqet ne sezonin e trete si hallucinacion Rick Grimes, gjate sulmit ne Woodbury, si dhe ne Sezonin e nente ne skenen ku supozohet te jete e fundit per Rick Grimes