Lumturia kur bëhesh gjysh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Lumturia kur bëhesh gjysh.jpg

Lumturia kur bëhesh gjysh - kujtime e mbresa në tre breza - është një libër i shkruajtur nga Ali Manaj. Redaktuan dhe përgatitën për botim: Dr. Zihni Haskaj-historian, Bektash Zite- publicist. Korrektore letrare: Aurora Gusmari. Punoi në kompjuter: Adrian Mançellari. Art Grafik: Tonin Lleshi. Botim i shoqatës Atdhetare - Kulturore - Shkencore - Mbarëkombëtare "Ali Pahë Tepelena". Shtypur: GEER, 2005. Faqet e librit 242.