Marguerite Durand

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Marguerite Durand

Marguerite Durand (janar 24, 1864 – mars 16, 1936) ka qene nje aktore dhe gazetare franceze.