Mburoja e Myslimanit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mburoja e Myslimanit (Arabisht: حصن المسلم ; Hishnu al-Muslim) është ndër librat më të njohur e përmbledhur nga autori Seid bin Ali bin Vehf El-Kahtani e cila u përkthye në shumë gjuhë ndër ta edhe në gjuhën shqipe. Në të janë përfshirë dhikri dhe lutjet që e ruajnë myslimanin nga shejtanët dhe xhindët dhe e forcojnë lidhjen e tij me Allahun. Në të gjenden shumica e lutjeve që i nevojiten myslimanit gjatë ditës dhe natës. Lutjet në këtë libër vjen nga traditat profetike prej librave të hadithit.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]