Medal of Honor: Rising Sun

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Medal of Honor: Rising Sun është një lojë kompjuterike që u krijua nga EA për konsolat PS2, Xbox dhe Gamecube. MOH Rising Sun shfaq ngjarjen në luftën e dytë botërore që u zhvillua në oqeanin pacifik. Loja e mëparme ishte Medal of Honor: Frontline që ishte krijuar për të treguar luftën që ishte zhvilluar në Evropë dhe Gjermaninë Naziste.