Jump to content

Microsoft Outlook

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Logoja për Microsoft Outlook që nga viti 2018.

Microsoft Outlook është një sistem softuerik i menaxherit të informacionit personal nga Microsoft, i disponueshëm si pjesë e paketave të softuerit Microsoft Office dhe Microsoft 365. Megjithëse kryesisht një klient email, Outlook përfshin gjithashtu funksione të tilla si kalendarimi, menaxhimi i detyrave, menaxhimi i kontakteve, marrja e shënimeve, regjistrimi i ditarit dhe shfletimi në ueb, dhe gjithashtu është bërë një klient i njohur email për shumë biznese.

Individët mund të përdorin Outlook si një aplikacion më vete; organizatat mund ta vendosin atë si softuer me shumë përdorues (përmes Microsoft Exchange Server ose SharePoint) për funksione të tilla të përbashkëta si kutitë postare, kalendarët, dosjet, grumbullimi i të dhënave (d.m.th., listat e SharePoint) dhe planifikimi i takimeve. Ofrohen gjithashtu aplikacione të Outlook për platformat celulare.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]