Milingona lule roze

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Milingona lule roze është milingona e formës shkurore qe rritet deri 3 m e larte, me trup te degëzuar ne forme te çrregullt, me gjethe te reneshme gjate dimrit dhe me lule roze ne vjollce qe çelin shume herët ne pranvere dhe përpara se te çelin gjethet.

P biology blue.pngKy artikull nga biologjia është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.