Mirza Nasir Ahmed

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Kalifi i III

Hafiz Mirza Nasir Ahmad u lind më 16 nëntor 1909 dhe jetoi deri më 9 qershor 1982.