Mozaiku Shqipëria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mozaiku Shqipëria

Mozaiku Shqipëria është më i madhi i këtij lloji në Shqipëri. Ai u përurua bashkë me muzeun në vitin 1981. Artistët që kanë realizuar mozaikun "Shqipëria" janë : Vilson Kilica , Aleksandër Filipi, Agim Nebiu, Josif Droboniku dhe Anastas Kostandini.