Mukoza

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mukoza është një cipë e hollë, e përbërë nga një lëndë e bardhë dhe e tejdukshme, që vesh faqet e brendshme të disa organeve të trupit.