Ndihmë:Përmbajtja/Burime dhe lista

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Burime dhe lista
Lista e wiki markup

Kategoritë

Kërko kategoritë
Si t'i emërtojmë kategoritë

Listat

Listat (lista të veçanta)
Lista të integruara

Infoboxet

Lista e infoboxeve
Lista e stampave të përdorura në infoboxe

Stampat

Lisa e stampave
Lista e stampave naviguese
Lisa e stampave të burimeve

Shkurtimet & "fjalët magjike"

Lista e shkurtimeve
Lista e "fjalëve magjike" - Fjalët magjike mund të përdoren për automatizuar tekst ose për të ndryshuar mënyrën e paraqitjes së faqeve.

Burime tjera

Burime pastrimi
Lista e Burime për hulumtuesë
Burime publike
Wikipedia:Burime të lira online
Wikipedia:Burime informacioni jo-të lira ose gjysëm-të lira
Wikipedia:Burime publike figurash
Wikipedia:Burime të lira zëri
Vagla për shfletuesin e internetit - Vegla për shfletuesin e internetit
Ngjyrat Web

Administrimi

Listat postare
Lista e faqeve të mbrojtura
Lidhje te faqet kthjelluese
Lista e çështjeve të diskutueshme

Administruesit

Lista e administruesve
Kërkesa për vëmendje administruesi

Të drejtat e autorit

Shembuj të letrave që kërkojnë që përmbajtje të caktuara të lejohen për përdorim në Wikipedia
Sample letters for violations of Wikipedia's licence (GFDL)

Ese

Ese për Wikipedia
Kategori:Ese përdoruesish