Portal:Përmbajtja/Indeksi kategorik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përmbajtja:  Vështrim · Temat · Përmbajtja Perfekte · Portalet · Fjalorët · Kategoritë · A–Z Indeks

redakto  shih  

Përmbajtja e Wikipedias: Indeksi kategorik

Kategoria (së bashku me karakteristika të tjera si referencat, listat, dhe infoboxet) ju ndihmojë të gjeni informacione, edhe në qoftë se ju nuk e dini se çfarë ekziston apo atë që nuk e diini si është quajtur. Lista e mëposhtme e kategorive të Wikipedia's, ku ka për tema të ndryshme lista të kategorive.

redakto  shih  

P literature.svg Burimet e përgjithshme

Kategoritë kryesore: Hulumtim dhe Libraria dhe shkenca e informacionit

Burimi i punës • Almanacs • Atlase • Fjalorët biografik • Fjalorë (online) • Direktoriumet (online) • Enciklopedi (online) • Glossaries • Doracakë dhe manualë • Lista • Manualë mjekësor • Libra me burime-cung • Burimi i punimit në domen publik • Stili i udhëzimeve • Libra të vegjël • Web faqe

Mjete të tjera kërkimore dhe tema •

Disiplina akademike • Arkiva • Libra • Klientë • Kolegje • Kurrikula • Databases (online) • Edukim në distancë • Gramatikë • Agjenci të qeverisë • Indekse • Informacione • Njohuri • Librari (digital) • Librari e katalogimit dhe klasifikimit • Agjensi të lajmeve • Tabela periodike Prefikse • Leximi • Hulumtim • Motorë kërkimi • Sufikse • Tipare • Universitete • Shkrimi

redakto  shih  

P culture.svgKultura dhe arti

Kategori kryesore: Kultura dhe Arti

Kultura dhe Shkencat humane  – Klasike • Teoria kritike •

redakto  shih  

P countries.png Gjeografi dhe vende

 

redakto  shih  

P medicine.svg Shëdetësi dhe fitnes

redakto  shih  

Klepsydra-pt.svg Histori dhe ngjarje

redakto  shih  

P mathematics.svg Matematika dhe logjika

Përshendetje dhe mirserdhetë në portal!!

redakto  shih  

P physics.svg Shkencat natyrore dhe fizike

redakto  shih  

P vip.svg Njerëzit

redakto  shih  

Socrates blue version2.png Filozofia dhe të menduarit

redakto  shih  

P religion.png Feja dhe sistemi besimeve

redakto  shih  

P social sciences.png Shkencat sociale dhe shoqërore

redakto  shih  

P train.svg Teknologjia dhe shkencat e aplikuara

Lista e përmbajtjes

Lista
Vështrim · Përmbajtja Perfekte · Temat · Diciplinat akademike · Fjalorët · Portalet · Kategoritë
Shtetet · Njerëzit · Afatet kohore (shekujt · dekadat) · 2022 · Ngjarje (sot ) · Ngjarje aktuale · Vdekje në këtë vit

Purge cache to show recent changes