Nemërçka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Nemërçka eshte nje vargmal i ndodhur ne kufirin midis bashkive te Gjirokastres dhe Permetit ne Shqiperine jugore. Maja me e larte, maja e Papingut, eshte e larte 2 482 metra, gje qe e ben majen me te larte ne krahinen malore jugore. Eshte habitat per disa specie kafshesh te egra.