Jump to content

Një Zonjë e Vërtetë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Toda una dama (sq.: Një Zonjë e Vërtetë) është version i ri i telenovelës "Señora", origjinali nga José Ignacio Cabrujas e transmetuar nga RCTV në vitin 1988. E rishkruar nga Iris Dubs. Telenovela tregon historinë e Miguel Reyes, Valeria Aguirre dhe nënës së sajë pa e ditur Imperio Laya. Telenovela u zhvillua në 180 seri.

"Një Zonjë e Vërtetë u prodhua në Venezuelë dhe u transmetua nga RCTV në periudhën kohore 7 nëntor, 2007 - 13 qershor, 2008 ku në rolet kryesore luajtën aktorët : Cristina Dieckmann, Ricardo Álamo, Nohely Arteaga dhe Roberto Messuti.

Versione më të vjetra[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Aktorët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Në telenovelën "Një Zonjë e Vërtetë" luajtën aktorët :