Njësitë administrative të Lituanisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lituania është ndarë në nivelin të parë në qarqe, në nivelin të dytë në komuna dhe në niveln të tretë në fshatra.

Këto janë listat: