Norma letrare kombëtare dhe kultura e gjuhës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Norma letrare kombëtare dhe kultura e gjuhës libër me redaktor Androkli Kostallari. Botuar në Tiranë nga "Akademia e Shkencave" në vitin 1973. (V.1) faqet e librit 380.