Jump to content

Objekti i gjuajtjes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Objektiv prej letrës.

Objektet e gjuajtjes apo qitjes janë objekte në forma dhe forma të ndryshme që përdoren për pistoletë, pushkë, armë gjahu dhe sporte të tjera të qitjes, si dhe në shigjeta, gjuajtje me hark, qitje me hark dhe sporte të tjera që nuk lidhen me armë zjarri. Qendra shpesh quhet bullseye. Objektivat mund të bëhen për shembull prej letre, gome "vetë-shëruese" ose çeliku. Ekzistojnë gjithashtu objektiva elektronike që në mënyrë elektronike mund t'i japin gjuajtësit reagime të sakta për vendosjen e gjuajtjes.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]