Old Habits Die Hard

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Old Habits Die Hard është pjesa muzikore e filmit Alfie, tekstin dhe komponimin e saj e kanë pregatitur Mick Jagger dhe David A. Stewart. Pjesa mzikore Old Habits Die Hard është zgjedhur në kategorin muzika më e mirë e filmit si kandidate për çmimin Golden Globe për vitin 2004 të mbajtur më 16 janar 2005.