Përdoruesi:AT44/Dekorata

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
  Dekoratat që i kam krijuar unë dhe janë në përdorim të lirë.

  Për përdorimin e stampës shkruani:
  {{Dekorata|Wikipedia laurier wp.png|gjërsia=60px|Për punë të shkëlqyer.|nënshkrimi=~~~~}}
  {{Dekorata|Skeda që preferon|gjërsia e stampës (në px)|Teksti për çfarë është japur dekorata.|nënshkrimi i gatshëm vetëm sa e kopjoni}}

  Kujdes: NËNSHKRIMIN NUK KENI NEVOJ TA VENDOSNI VETË PASI EGZISTON PARAMETRI I GATSHËM

  Dekorata të gatshme:

  Dekorata e thjeshtë.
  {{Dekorata|nënshkrimi=~~~~}}
  Wikipedia laurier wp.png DEKORATË
  Për punën tuaj në Wikipedia.
  AMMARTIVARI DISKUTO 13 korrik 2014 20:26 (CEST)
  Dekorata kontribut në Wikipedia.
  {{Dekorata|Original_Barnstar_Hires.png|Për kontribut në Wikipedia.|nënshkrimi=~~~~}}
  Original Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në Wikipedia.
  Dekorata neutralitet në Wikipedia.
  {{Dekorata|Barnstar_of_Integrity_Hires.png|Për neutralitet në Wikipedia.|nënshkrimi=~~~~}}
  Barnstar of Integrity Hires.png DEKORATË
  Për neutralitet në Wikipedia.
  Dekorata Shqiptar.
  {{Dekorata|Albanian Barnstar Hires.svg|Për kontribut në artikujt me temë shqiptare.|nënshkrimi=~~~~}}
  Albanian Barnstar Hires.svg DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë shqiptare.
  Dekorata Ulqinak.
  {{Dekorata|Ulcinj Barnstar Hires.svg|Për kontribut në artikujt me temë ulqinake.|nënshkrimi=~~~~}}
  Ulcinj Barnstar Hires.svg DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë ulqinake.
  Dekorata Gjeografi.
  {{Dekorata|Globe-barnstar_Hires.png|Për kontribut në artikujt me temë nga gjeografia.|nënshkrimi=~~~~}}
  Globe-barnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë gjeografie.
  Dekorata Automobilistikë.
  {{Dekorata|AutomotiveBarnstar_Hires.png|Për kontribut në artikujt me temë nga automobilistika.|nënshkrimi=~~~~}}
  AutomotiveBarnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë nga automobilistika.
  Dekorata Futboll.
  {{Dekorata|Football_Barnstar_Hires.png|Për kontribut në artikujt me temë nga Futbolli.|nënshkrimi=~~~~}}
  Football Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë nga Futbolli.
  Dekorata Faqja Kryesore.
  {{Dekorata|Main_Barnstar_Hires.png|Për kontribut në Faqen Kryesore.|nënshkrimi=~~~~}}
  Main Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në Faqen Kryesore.
  Dekorata Admin.
  {{Dekorata|Administrator_Barnstar_Hires.png|Për punë të ndershme si administrator.|nënshkrimi=~~~~}}
  Administrator Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për punë të ndershme si administrator.
  Dekorata Mbrojtës.
  {{Dekorata|WikiDefender_Barnstar_Hires.png|Për mbrojtjen e artikujve nga vandalët.|nënshkrimi=~~~~}}
  WikiDefender Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për mbrojtjen e artikujve nga vandalët.
  Dekorata I palodhshëm.
  {{Dekorata|Tireless_Contributor_Barnstar_Hires.gif|Për punë të palodhshme në Wikipedia.|nënshkrimi=~~~~}}
  Tireless Contributor Barnstar Hires.gif DEKORATË
  Për punë të palodhshme në Wikipedia.
  Dekorata Islam.
  {{Dekorata|Islam Barnstar Hires.png|Për kontribut në artikujt me temë nga Islami.|nënshkrimi=~~~~}}
  Islam Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë nga Islami.
  Dekorata Krishterim.
  {{Dekorata|Christian Barnstar Hires.png|Për kontribut në artikujt me temë nga Krishterimi.|nënshkrimi=~~~~}}
  Christian Barnstar Hires.png DEKORATË
  Për kontribut në artikujt me temë nga Krishterimi.

  DEKORATA PËR MERITË KOMBËTARE

  Kujdes: MOS E VENDOSNI EMRIN E SKEDËS POR VETËM EMRIN E SHTETIT, KJO VLENË VETËM PËR DEKORATAT PËR MERITË KOMBËTARE OSE DEKORATA2
  DO TË ISHTE MIRË SIKUR TEKSIN TA SHKRUANI VETË DHE TA FALËNDERONI ASHTU SI MEDNONI JU

  Për përdorimin e stampës shkruani:
  {{Dekorata2|United Nations|gjërsia=60px|Për punë të shkëlqyer.|nënshkrimi=~~~~}}
  {{Dekorata|Vendi që preferon në anglisht|gjërsia e stampës (në px)|Teksti për çfarë është japur dekorata.|nënshkrimi i gatshëm vetëm sa e kopjoni}}

  dhe do të duket kështu:

  BoNM - United Nations Hires.png DEKORATË PËR MERITA KOMBËTARE
  Për punë të shkëlqyer. AMMARTIVARI DISKUTO 14 korrik 2014 12:05 (CEST)
  Dekorata për Mertië Kombëtare. (SHQIPËRIA)
  {{Dekorata2|Albania|Për kontribut të lartë kombëtar.|nënshkrimi=~~~~}}
  BoNM - Albania Hires.png DEKORATË PËR MERITA KOMBËTARE
  Për kontribut të lartë kombëtar. AMMARTIVARI DISKUTO 13 korrik 2014 20:26 (CEST)
  Dekorata për Mertië Kombëtare. (KOSOVA, Republic of Kosovo)
  {{Dekorata2|Republic of Kosovo|Për kontribut të lartë kombëtar.|nënshkrimi=~~~~}}
  BoNM - Republic of Kosovo Hires.png DEKORATË PËR MERITA KOMBËTARE
  Për kontribut të lartë kombëtar.