User:Cyrus noto3at bulaga

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


  Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

  Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Cyrus_noto3at_bulaga.

  Pamela One
  Anglisht
  Tagalog
  Ilocano
  Sinhala
  Bicolano
  Malay
  Birmanez
  Cyrus noto3at bulaga
  U lind në
  Vite aktiviteti2016-aktual (Stampa:How Long Ago më parë)

  The Burmese Python Wikipedian in the Philippines

  Kontrollimi për drejtshkrim dhe cilësi

  Hello, I am simple person from the Philippines. I'm speaking English and Filipino.

  Unë jam Cyrus, nga Filipinet.

  Data e sotme: E enjte shkurt 2, 2023