Jump to content

Përdoruesi:Koderguri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tung

Mire se erdhe. Me vije mire per angazhimin tende dhe per te qene ky angazhim frytedhenes esha te informoje se ka disa "hapsira" brenda projektit. Eshte Hapsira e Enciklopedis, Hapsira e diskutimeve, Hapsira e perdoruesve, Hapsira e udhezimeve/Ndihme dhe Hapsira qe sherben si punishte. Ne Hapsiren e Enciklopedis (fletat me ngjyre krejtesisht te bardhe pos shkronjave) paraqitet punimi per lexuesin e Enciklopedis. Ato fleta shrbejne vetem si vitrin ne te cilen paraqitet puna. Ne hapsiren Wikipedia (fleta ku momentalisht dominon ngjyra vjollce dhe titujt fillojne me Wikipedia:Titulli) hapen projekte per artikuj te ngjashem nga nje lemi.

Sa i perket artikujve per te cilet ju jeni i iteresuar mund te shikonin ne hapsiren Wikipedia (Category:Wikipedia) mos ndoshta dikush ka kriju ndonje baze aty. Nese po, ateher per shkake te vazhduesmerise do te ishte mire te japesh kontributin aty ku mundesh. Ne baze te pervojes time te kisha njoftu se ka mendime qe te duken perfekte edhe nga shumica merren si perfekte por ato nuk jane asgje nese nuk zbatohen. Zbatimi i tyre lype pune dhe kohe. Po e theme kete se shumica e perdoruesve jane te interesuar per biografi edhe pse ndoshta kontributin e tyre do ta jepshim me mire ne lemine e tyre te perditeshme p.sh ne ndertimtari, ekonomi, gjeografi ne profesionin e perditeshem. Pasi i hudhin disa ndryshime kuptoje se eshte pune shume me e komplikuar ose pune qe lype kohe, durim e kompromise me te tjeret dhe me vete veten. --Hipi Zhdripi 21 Gusht 2007 23:53 (UTC)

Diskutimet mbi biografi

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Me duket se e gjeta ku mbahen diskutimet dhe biseda tjera mbi biografit. Shiko Wikipedia diskutim:Projekti Biografi--Hipi Zhdripi 22 Gusht 2007 03:48 (UTC)

Zotëri, Ju falemndeit Të gjitha i kam të qarta! Përshëndetje nga koderguri: tung!