Përdoruesi:Kolrok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Kolrok.

Shqip (Albanian)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Çkemi![Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Çkemi unë quhem Kolrok dhe megjithse nuk jam pjesëmarrës shumë te Wikipedia, planifikoj që të marrë pjesë më shumë. Jam përkthyes për Wikimedia dhe Wikipedia Shqip, duke përkthyer në Shqip, dhe kam bërë disa faqe. Faqe te Wikimedia: Deklarat Kandidat, Faqen Kryesorë të Zgjedhimeve, dhe Faqen Qëndrorë të Notifikimit. Do vazhdoj të përkthej faqe për Wikipedia-n Shqip.

Për mua[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Personale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Maskull Ky përdorës është mashkull
US Navy 091206-N-2013O-023 Sam Givens, a player for the Harlem Ambassadors basketball team, demonstrates proper dribbling techniques to a boy during a basketball camp sponsored by Yokosuka's Morale, Welfare and Recreation Youth.jpg Ky përdorës pëlqen basketboll
Teknikale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
sq-4 Ky përdorues është folës gati amtar i shqipes.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
ko-1 이 사용자는 한국어조금 할 수 있습니다.


English (Anglisht)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Welcome![Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Hi I'm Kolrok and though I'm not involved much in wikipedia yet, I plan to get more involved. I mostly translate for Wiki, and have done several pages already. Pages: Candidate statements, Main Page of elections, and the Central Notice page. I'm going to keep translating candidate statements, then I'm going to translate wikipedia articles.

About Me[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Personal[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Male This user is male
US Navy 091206-N-2013O-023 Sam Givens, a player for the Harlem Ambassadors basketball team, demonstrates proper dribbling techniques to a boy during a basketball camp sponsored by Yokosuka's Morale, Welfare and Recreation Youth.jpg This user loves basketball
Technical[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

' This user is an autopatroller
Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
sq-4 Ky përdorues është folës gati amtar i shqipes.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
ko-1 이 사용자는 한국어조금 할 수 있습니다.