Palindromi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sator Square at Oppède.jpg

Palindromi është një fjalë ose fjali e cila ka kuptim dhe që lexohet njësoj nga majtas-djathtas dhe nga djathtas-majtas. Një shembull i tillë është fjalia: