Paratë (film)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Paratë është një film i shkurtër (20') i prodhuar në citin 2010. [1]

Skenari[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pasi bashkëshortja refuzon t’i japë para borxh, Marko detyrohet ti kerkoj paratë tek shoku i tij, i cili në këmbin i kërkon të joshë gruan e tij.

Regjisori dhe ekipi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit