Partia Drejësi dhe Integrim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Partia Drejësi dhe Integrim ose PDI ishte partia e cila mbronte interesat dhe te drejtat e popullsisë çame në Shqipëri e drejtohej nga Tahir Muhedini, më 17 shkurt 2011 ajo u shkri me partinë tjetër simoter PDU dhe kanë formuar një parti të vetme e cila quhet Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet.