Pas një lajmi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Pas një lajmi është komedi e vitit 2001 e regjizorit Arian Culiqi.

Përmbajtja[edit | edit source]

Disa qytetarë janë të apasionuar nga lajmet dhe gazetarët, dhe bëjnë të pamundurën për t'i takuar, sidomos kur ata janë në grevë të përgjithshme dhe nuk trasmetojnë lajme.

Aktorët[edit | edit source]

si dhe gazetarët Tefta Radi, Reiz Cico, Arben Mevlani etj...