Per qualche dollaro in più

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Per qualche dollaro in più, (anglisht: For a Few Dollars More ; shqip: Për Disa Dollarë Më Shumë), është film italisht-spanjisht-gjermanisht të vitit 1965 i zhvilluar në gjuhën italiane me Clint Eastwood (si Monco), Lee Van Cleef (si Col. Douglas Mortimer) dhe Gian Maria Volontè (si El Indio) në rolet kryesore.