Pikolo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pikolo është një personazh ne Filmi Dragon Ball. Është një Namekian dhe shokët e tij janë Tien Shinhan, Janca, Goku, Vexhita, Krullin, Gohan, Tranks.