Plaga e dhjetë e Gjergj Elez Alisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Baleti "Plaga e dhjetë e Gjergj Elez Alisë", shfaqja e parë është dhënë në vitin 1986. Muzika është kompozuar nga Feim Ibrahimit, me libret të Ismail Kadaresë dhe koreografi të Agron Aliaj.