Portal:Prishtina/A e dini se

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
  • ...Komuna e Prishtinës sipas rezultateve preliminare te regjistrimit të popullsisë së vitit 2011 ka 58.849 banesa(shtëpi), 40.292 ekonomi familjare dhe 198.214 banorë.


pse njerëzit thonë Hasan Prishtina?
(H.s.n b.j P.i. t.n.)

... se Singapuri ka vetëm një stacion të trenit. Ndërsa Prishtina me Fushë Kosovën i kanë dy stacione të trenit.


Dragutin Perić vetveten e quan Kryetar i Komunës së Prishtinës


Arkiva[edit source]


Dragutin Perić vetë-veten e quan Kryetar i Komunës së Prishtinës