Portal:Shkupi/Intro

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Coat of arms of Skopje.svg
Mirë se na kini-vini në portalin
SH K U P I
Coat of arms of Skopje.svg
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
ShkupinWikipedia.
Wikipedia:FillimiArtikuj në kategorinë "Shkup"Fjalori i fjalëve ndihmëse
Pema e kategorisë "Shkup" në Wikipedia