Ridiculousness

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ridiculousness është shfaqje me klipë komedie amerikane që filloi nga 29 gusht 2011. Moderator i këtij shfaqje është Rob Dyrdek së bashku me Steelo Brim dhe Chanel West Coast. Ridiculousness shfaq video të ndryshme prej internetit dhe zakonisht janë video të dështuar të ngjajshme me programin America's Funniest Home Videos. Prodhuesit e Ridiculousness, si dhe rrjeti i emisionit, MTV, nuk pranojnë parashtresa të shikuesve dhe nuk japin ndonjë përgjegjësi para dhe pas çdo episodi duke paralajmëruar se, për shkak të natyrës së rrezikshme të videove që shfaqen. Deri më tani emisioni ka 10 sezone dhe 245 epizoda.


Episodat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sezoni Epizodat Transmetimi
Transmetimi i parë Transmetimi i fundit
1 16 29 gusht 2011 19 dhjetor 2011
2 20 30 prill 2012 5 nëntor 2012
3 20 14 shkurt 2013 19 gusht 2013
4 21 2 janar 2014 3 prill 2014
5 18 10 korrik 2014 30 tetor 2014
6 32 1 janar 2015 25 qershor 2015
7 30 8 tetor 2015 30 qershor 2016
8 30 7 korrik 2016 27 shtator 2016
9 30 20 janar 2017 22 qershor 2017
10 30 1 shtator 2017 26 janar 2018

Lidhjet e jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]