Jump to content

Robert Bruce Merrifield

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Robert Bruce Merrifield lindi më 15 korrik të vitit 1921Fort Worth Texas, ShBA dhe vdiq më 14 maj të vitit 2006Cresskill, New Jersey. Ishte kimist amerikan që në vitin 1984 mori çmimin Nobel në lëmin e Kimisë. Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.