Jump to content

Rrapi i Pirajve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ndodhet në lagjen Piraj të fshatit Blinisht. Ka diametër të trungut 2-3 m, lartësi mbi 20 m dhe kurorë shumë të bukur, vlera shkencore, biologjike, ekologjike, estetike. Vizitohet sipas rrugës Lezhë-Blinisht. Rrapi i PirajveTekst[1]

  1. ^ Perikili Qiriazi; Skënder Sala (2006). "Kapitulli –Rrethi Lezhë". Monumentet e natyrës të Shqipërisë. Tiranë: Botimet Ideart. {{cite book}}: Është injoruar "ISBN 99943-788-6-4" (Ndihmë!)