Ruskin College

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kolegji i Raskinit


Kolegji i Raskinit , i njohur fillimisht si Ruskin Hall, Oxford, është një institucion arsimor i pavarur në OxfordAnglisë. Ai është quajtur sipas eseistit dhe kritikut social John Ruskin (1819-1900) dhe është i specializuar në ofrimin e mundësive arsimore për të rriturit.