Jump to content

SD (rapper)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sadiki Thirston (i lindur në 7 Nëntori, 1994) më i njohour si SD, është një rapper amerikanë, isha pjesë e grupit Glory Boyz Entertainment.

SD u rrit duke dëgjuar 50 Cent, Eminem, Gucci Mane dhe Cam'ron. Ai ishte anëtar i portës së zezë, një bandë e disiplinave të zeza në Çikago, Illinois.

  • Life of A Savage (2012)
  • Life of A Savage 2 (2012)
  • Life of A Savage 3 (2013)
  • Truly Blessed (2014)
  • Life of A Savage (2015)
  • Just The Beginning (2015)
  • Pay Attenton (2018)