Jump to content

Schwaben

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
  • Schwaben njëherit përdoret si emër për një populli. Zvicëranët gjerman si dhe banorët e Elsassit, gjermanët i njohin si Schwabe, gjë që dhe nuk janë Schwabe (p.sh. gjermant verior).
  • Bayern (sqt. Bajern) me emrin Schwaben nënkuptohet teritori i cili gjendet në të.


Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Schwaben.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.