Selami Pulaha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Selami Pulaha (1937–1991) ishte një ndër studiuesit më të rëndësishëm të historisë së Shqipërisë dhe asaj osmane, veçanërisht të periudhës së hershme të pushtimit turk në Shqipëri. Ai ishte drejtor i Institutit të Historisë në vitet 1989-1990.