Shkëndije Dobruna

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shkëndije Dobruna lindur më 1962 në Gjakovë, epidemiloge e diplomuar, shqiptare nga Kosova.

Shkëndije Dobruna sudimet e larta i ka mbaruar më 1987 në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë. specializimin nga Dermatovenerologjia e ka përfunduar në Tiranë në vitin 1996. Gjatë vitit 2005 ishte në përpunim e sipër të temes së magjistratures Ka kryer sub-specjalizimin në dermatokirurgji në Gracë (Austri),po ashtu ka marrë pjesë në kursin e akopunkturës në Sarajev. Në vitin 1988-1989 ka qenë asistent praktikant në Institutini e Anatomisë në Prishtinë. Ka marë pjesë në kongrese dhe simpoziume ë ndryshme brenda dhe jashtë Kosovës (Firenc ,Prishtine ,Maqedoni ,Paris). Shkëdija flet disa gjuhë të huaja si anglisht, gjermansht dhe serbokroatisht. Gjatë vitit 2005 ka në klinikën e Dermatovenerologjisë në Prishtinë.

Tituj shkencorë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b Raport i Këshillit të Fakultetit të Mjekësisë - 19.08.2005 Arkivuar 27 shtator 2007 tek Wayback Machine - në internet, prill 2007