Shkolla Dertliu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Shkolla jopublike 9-vjecare Mësonjëtorja Dertliu gjende ne qytetin e Fierit. Kjo shkolle ka pak vite qe është hapur e megjithatë nxënësit janë te shumte. Është një shkolle me mjedise komode, klasa, laboratorë, palestër etj. Me një staf te pasur e te përgatitur mësuesish te cilët ne çdo moment kujdesen për me te mirën e nxënësve dhe për t'u falur atyre edukate e dije. Nxënësit e kësaj shkolle kane arritur rezultate te larta përgjatë viteve duke fituar medalje ne olimpiada ne matematike e ne formim te përgjithshëm ne rreth e ne ato kombëtare si dhe shume çmime inkurajuese. Programi mësimor është shume i pasur me aktivitete ne te cilat nxënësit zhvillojnë aftësitë e tyre krijuese dhe bashkëpunimi ne grup. EDUKOJINI DHE PASUROJINI FËMIJËT TUAJ ME DIJE DUKE U FALUR ATYRE NJË TE ARDHME TE SIGURT E TE SUKSESSHME ! Transporti i nxënësve kryhet me fugonet e shkollës. Dertliu : dije, edukate, risi, tolerance, liri, unitet...