Jump to content

Shoqëruesja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kartolina tart për vajzat e thirrjeve në një kuti telefoni britanike.

Një shoqëruese ose shoqëruese femër është një prostitutë e cila (ndryshe nga një shëtitëse në rrugë) nuk e shfaq profesionin e saj për publikun e gjerë, as nuk punon zakonisht në një institucion si një bordel, megjithëse mund të jetë e punësuar nga një agjenci shoqërimi. Klienti duhet të caktojë një takim, zakonisht duke telefonuar një numër telefoni. Shoqërueset shpesh reklamojnë shërbimet e tyre në reklama të vogla në revista dhe nëpërmjet internetit, megjithëse një reklamues ndërmjetës, si një agjenci shoqërimi, mund të përfshihet në promovimin e shoqëruesve, ndërsa, më rrallë, disa mund të menaxhohen nga një tutor. Shoqërueset mund të punojnë ose incall, ku klienti vjen tek ata, ose outcall, ku shkojnë te klienti. Disa yje pornografie dihet se shoqërojnë gjithashtu.

Interneti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shumë agjenci telefonike dhe vajza të pavarura të thirrjeve kanë faqet e tyre të internetit. Interneti është bërë mjedisi kryesor përmes të cilit klientët gjejnë shoqëruesen e dëshiruar. Në përgjithësi, jepet një fotografi e gruas dhe ndonjëherë, lloji i shërbimeve seksuale që ajo ofron.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]