Shpëtim Saraçi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shpëtim Saraçi është kompozitor i njohur shqiptar, lindur me 19 prill 1970 në Shkodër dhe aktualisht jeton ne Tiranë.

Është i martuar me këngëtaren Mira Konçi.